Skip to main content
Διείσδυση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Λειτουργία των Ξενοδοχείων, 2023
23 Δεκεμβρίου 2023

Διείσδυση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Λειτουργία των Ξενοδοχείων, 2023

Στην έρευνα αυτή αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα του ξενοδοχειακού κλάδου όσον αφορά στην προσαρμογή του στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις με την υιοθέτηση και χρήση πληροφορικών συστημάτων διαχείρισης (ΠΣΔ) που βελτιώνουν τη λειτουργία του ξενοδοχείου και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά του. Παράλληλα, όπου αυτό είναι εφικτό, γίνεται σύγκριση με τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας που είχε γίνει το 2021.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κατεβάστε την συνοπτική παρουσίαση της έρευνας με τα βασικά συμπεράσματα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κατεβάστε την πλήρη παρουσίαση της έρευνας, στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας τόσο στο σύνολο του ξενοδοχειακού κλάδου, όσο και με βάση τα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων, όπως η κατηγορία, το μέγεθος, η λειτουργία και η περιφέρεια στην βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

DATA ANALYTICS & ΠΟΛΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Μπορείτε να κατεβάστε το αρχείο excel με τα πολύ αναλυτικά δεδομένα της έρευνας, καθώς επίσης το αρχείο με την εξειδικευμένη πολυμεταβλητή ανάλυση. Με την πολυμεταβλητή ανάλυση επιχειρείται η χαρτογράφηση των συσχετίσεων της χρήσης των διαθέσιμων Πληροφορικών Συστημάτων Διαχείρισης (ΠΣΔ) από τα ξενοδοχεία σε σχέση με τα διάφορα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων. Με τη βοήθεια κατάλληλων στατιστικών μεθόδων γίνεται διάκριση των ξενοδοχείων, τα οποία μοιράζονται ένα κοινό προφίλ επιλογών (Clustering), όσον αφορά στη χρήση των διαφόρων ΠΣΔ και επιχειρείται ο εντοπισμός τους με τη χρήση ιεραρχικών δέντρων ταξινόμησης.